Modetrends Lente/ Zomer 2019

Modetrends Lente/ Zomer 2019

Categories : Mode

Bent u benieuwd naar de nieuwste mode trends voor de lente/ zomer van 2019? In dit artikel leest u alles over de ontwikkelingen in de fashion trends, accessoires en het bijbehorend kleuren pallet. Daarnaast komen de soorten stoffen die we gaan zien in SS19 aan bod en geef ik handig stylingadvies over hoe u de betreffende stijlen mooi combineert. Ontdek wat de eye-catchers en klassiekers gaan zijn deze lente en zomer!

Dé 8 belangrijkste mode trends:

Jumpsuits

De jumpsuit is een item wat ieder jaar terugkomt. Elk jaar ziet de stijl van de jumpsuit er anders uit. Dit jaar kon dit item ook niet ontbreken in de mode trends.

Het item komt dit jaar terug in de stijl van een lossere werkoverall, afgewerkt met toegevoegde knoopjes en zakken. Deze jumpsuit heeft van zichzelf niet veel vorm en bedekt daardoor de taille. Mocht je deze trend willen proberen is het altijd mogelijk om een riem te dragen, zodat de taille toch zichtbaar word in een “werkoverall”. Maak deze stijl af met stoere sneakers of juist met een vrouwelijke hak. Door een smal riempje om de taille en hakken maak je deze stijl weer eleganter.

Shop hier uw prachtige Bellerose | Lesli Overall bij ons: https://www.pinok.nl/bellerose-lesli-overall

Hoeden & Sjaals

Hoeden en sjaal zijn stukken die voor lente/ zomer 2019 weer helemaal terugkomen. Is uw outfit niet helemaal af en wilt u niet overdrijven met het aantal sieraden of met prints in uw kleding. Dan is een hoed of sjaal de perfecte optie. Een hoed is er in verschillende varianten en kleuren. Sjaals zijn er zowel in basic kleuren als in prachtige, uiteenlopende prints.

De sjaal met print is hier verkrijgbaar : https://www.pinok.nl/becksoendergaard-wienercafe-scarf-

Dierenprint

Dit seizoen zien we de dierenprint nog steeds terugkomen, denk hierbij aan luipaard, slang en zebra prints. De slangenprint gaat dit seizoen het meest zichtbaar zijn. Deze prints zijn stijlvol te combineren met een basic broek/ top of ga voor een jurk in één van de dierenprints.

Mooie opties voor dierenprints bij PINOK zijn o.a. Dante 6 | Sophia dress en de Dante 6 | Mamba blouse.

PINOK advies voor deze trend; koop niet TE veel items in de dierenprint. Investeer daarnaast ook in tijdloze items. Zo heeft u lang plezier van uw garderobe.

Denim

De iconische jeans komt elk seizoen weer opnieuw terug. Een basic stuk die in elke garderobe thuis hoort.

U kunt een denim in verschillende soorten tinten en stijlen terugvinden. Dit seizoen zijn de skinny jeans, flared jeans en de straight jeans de 3 belangrijkste modellen. Combineer een jeans met een stijlvolle blouse of juist met een mooie dierenprint.

De prachtige eye-catcher Closed | Pedal Pusher is een straight lopende jeans die een perfect voorbeeld is van de prachtige denim stof. Mocht je liever gaan voor een rok dan is de Closed | Zelda jeans skirt ook een perfect item !

Tevens is het denim jacket een belangrijk jeans stuk dit seizoen. Een handig items om eindeloos mee te combineren. Bijvoorbeeld op een zwierige rok of over een jurk.

Bekijk hier de items:

https://www.pinok.nl/merken/closed/closed-skinny-pusher-

https://www.pinok.nl/merken/closed/closed-zelda-jeans-rok-

Leer

Ook leer is erg populair. Fijn, want denim en leer kunnen goed samen worden gecombineerd. De look oogt dan direct een stuk stoerder. Een lederen jack op een romantische lange jurk staat ook prachtig. Of ga eens voor een gekleurde leren broek of gekleurde leren rok met een stijlvolle blouse.

U kunt voor een basic leren jacket gaan of bijv. voor een item afgewerkt met rijke studs.

Tip: een all-time favorite bij ons is het Oakwood | Empire Jacket

Pantalons

Wilt u voor de perfecte lente/ zomer outfit gaan? Dan kan een soepel vallende pantalon zeer geschikt zijn voor u. De pantalon was vorig jaar veel te zien en deze trend vertaald zich ook door naar SS19.

De losvallende broek zien we in verschillende prints. Een mooi voorbeeld hiervan is de Alchemist | Laila Pants. Dit item is erg stijlvol en u kunt het combineren met een mooie basic top. Of ga juist voor de bijpassende Alchemist | Khadra Blouse of de Alchemist | Izz Top.

Mooie pantalons die een mogelijkheid kunnen zijn voor u:

Alchemist | Laila Pants

Closed | Jack Long Pantalon

Alchemist | Ines Pants

Voor de bijpassende look:

Alchemist | Khadra Blouse Alchemist | Izz Top

Felle lente- en zomerkleuren

De felle lente- en zomerkleuren spreken zich dit seizoen erg uit en zijn gelijk zichtbaar. Een felle kleur dragen is niet voor iedereen weggelegd, maar het is zeker een eye catcher. U kunt opvallende tinten ook goed combineren met basics, zodat het geheel niet te druk wordt. Of ga juist voor een mooie combinatie van een gekleurde top met print rok. Wilt u graag stralen tijdens de zomerse dagen dan is de Zenggi | Japanese Crepe Jala dress een prachtige optie. De jurk is heel puur maar door de mooie poppy rode kleur heel speciaal.

Plissé rokken

De plissé rokken zagen we hier en daar al voorbij komen. We kunnen deze rok dus wederom ook dit jaar weer verwachten. Het item komt tot op de knie, maar is ook in kuit of enkel lengte verkrijgbaar. De rok valt los op het lichaam en we zien dit item in verschillende kleuren en prints. De meeste plissé rokken bevatten een elastieken band.

U kunt het elegant combineren met een blouse erop, maar ook puur met een basic top. Bekijk hier de prachtige plissé rok van Dante 6 | Joann rok.

Om de look af te maken kunt u een leren jack of spijkerjasje op de plissé rok dragen.

Heeft u nog styling vragen naar aanleiding van al deze lente/zomer trends voor 2019? Stuur gerust een mail naar info@pinok.nl, telefoneer met het PINOK team of breng een bezoek aan PINOK. We heten u van harte welkom. Op naar een heerlijk lente/ zomer seizoen!

Share this content

Add a comment

Toestemming voor cookies