Barts

Barts

Filteren op

Barts

Het accessoiremerk Barts is gespecialiseerd in alle soorten winter én zomer accessoires. De Nederlandse merk is gevestigd in Amsterdam en is een van de meest toonaangevende accessoires merken van Europa. Bij Pinok vindt u Barts winteraccessoires in vele vormen en kleuren. Mutsen, sjaals, handschoenen en meer. In de zomer spelen hoeden, sjaals en tassen de hoofdrol.

Praktisch en vernieuwend!

De ontwerpers blijven u verrassen met vernieuwende ontwerpen, originele combinaties en de functionele aspecten. Zij transformeren deze drie elementen tot een speciaal kwaliteitsproduct en houden u warm in de winter en koel in de zomer.

Historie

De oorsprong van Barts begon in de zomer van 1986 op de warme, zonovergoten stranden van Saint Tropez. Bart Koenen verkocht destijds zijn handgemaakte zwemshorts aan de vermogende en beroemde badgasten. Met dit hard verdiende inkomen ging hij reizen, trok over de hele wereld en ontmoette interessante mensen. In 1992 besloot hij het Nederlandse accessoires label op te richten. Toen hij de zandstranden inruilden voor besneeuwde berggebieden kwam het merk echt tot bloei. De warme winteraccessoires van prachtige kwaliteit en originele designs maakte furore. Zijn doel is om in Europa nummer één te worden in winter accessoires! Barts is geboren en opgegroeid in Amsterdam. Vandaar dat Barts accessoires ook hier zitten gevestigd.

Barts visie

Barts is ervan overtuigd dat het leven buiten begint. Mensen zijn gecreëerd om buiten te zijn. Ze willen iedereen inspireren om naar buiten te gaan, te genieten en herinneringen te maken! Het accessoiresmerk laat zich leiden door creativiteit en fabriceert enkel hoogwaardige kledingaccessoires. Voor iedereen, voor overal en voor elk seizoen.

Getalenteerde ontwerpers

Een familie van getalenteerde creatievelingen, designers en grafische artiesten blijft bij Barts opzoek naar frisse, vernieuwende ideeën, kansen en ontwerpen. Hiervoor trekken ze de natuur in, fietsen, gaan op wintersport of trekken de wereld rond. Zo komen de mooiste ontwerpen tot stand.

Zomeraccessoires lente/ zomer 2018

Nadat Barts meer dan twintig jaar is weggeweest in zomeraccessoires, re-introduceren ze nu ook Barts zomer accessoires collecties. Met hoeden, sjaals en tassen brengen ze een prachtige, eigenzinnige collectie op de Nederlandse markt. Creativiteit en hoogwaardige accessoires staan hierbij voorop.

After all, life starts outsite!

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw