Veilige betaling met SSL

De SSL-codering (SSL staat voor Secure Socket Layer) is DE coderingsstandaard voor een veilige overdracht van gegevens via het internet. Hiermee bent u verzekerd van een veilige online aankoop. Het beschermt de identiteit van de onderling communicerende computers en waarborgt de vertrouwelijkheid van de verzonden gegevens.

Bij Pinok kunt u met de volgende betaalmiddelen betalen:

iDeal
Met iDeal kun je gemakkelijk en veilig meteen aankopen online afrekenen via jouw eigen bank. Direct betalen met iDeal kan bij de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot.

Paypal
PayPal is een veilige manier om snel en gemakkelijk online te betalen. Je betaalt met je bankrekening of creditcard zonder daarbij je bankgegevens door te hoeven geven. Om met PayPal te betalen heb je een PayPal rekening nodig.

 

Mister Cash
Mister Cash is het Belgische online betaalsysteem. Vergelijkbaar met iDeal in Nederland. Hiermee kun je vertrouwt en gemakkelijk je online aankoop afrekenen.

Creditcard
Het is ook mogelijk om met creditcard betalen. Hierbij voer je jouw creditcardgegevens veilig in via onze beveiligde SSL procedure. Pinok zorgt samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Zodra de betaling is goedgekeurd door de creditcardmaatschappij versturen wij jouw bestelling.  

 

Creditcards; American Express, MasterCard en Visa.

 

Achteraf betalen
Het is ook mogelijk om achteraf te betalen met Afterpay.

U ontvangt eerst de bestelde artikelen en betaalt achteraf binnen 14 dagen. 

Indien het niet mogelijk is om te betalen middels "achteraf betalen" kan dit verschillende oorzaken hebben: 

-       Totaalbedrag van uw bestelling

-       Onbetaalde facturen

-       Uw factuur en/of bezorgadres is in het buitenland

-       Eén van de facturen is overgedragen aan het incassobureau

In dit geval kunt u betalen met één van de andere betaalmethodes.  

Toestemming voor cookies