Zendingen en retourzendingen


Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling verzonden via Postnl met tracking en aflevering zonder handtekening. Bestelling die u op zaterdag of zondag plaatst worden op dinsdag geleverd. Indien een artikel niet op voorraad is dan informeren wij u over de betreffende levertijd. Als u de voorkeur geeft aan verzending met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Geen verzendkosten

Wij hanteren geen verzendkosten bij bestellingen boven de 50 euro, dus u kunt uw bestelling kosteloos bestellen bij PINOK.
Bij een aankoopbedrag onder de 50 euro zijn wij genoodzaakt om een kleine bijdrage van € 4,95 te hanteren. De overige verzendkosten neemt PINOK graag voor haar rekening.

Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan eventuele breekbare voorwerpen en de bestelling wordt goed beschermd verzonden.

Bestelling afhalen bij Pinok mogelijk
U kunt de bestelling ook afhalen bij Pinok van maandag t/m zondag. Voordeel hierbij is dat u de stukken meteen kunt passen. (Afhalen op maandag, zaterdag en zondag ook mogelijk) Indien u hier gebruik van wil maken dan vernemen we dit graag per mail info@pinok.nl of u neem telefonisch contact op.

De kosten van een retourzending komen voor eigen rekening.

Toestemming voor cookies