Filteren op

Baum und pferdgarten

Baum und Pferdgarten is een Deens label met opvallende prints, contrasten en sprekende kleuren. De modieuze, luxe collecties zijn van hoge kwaliteit, verrassend en uitgevoerd in een uniek design. 

Contrast, kleur en design

Vanaf het eerste begin staat de Baum und Pferdgarten collectie bekend om contrasten, sterke kleuren, het creatieve design en de sprekende prints; hun merk DNA. Het merk is ontstaan vanuit een droom om de mooiste fashion te ontwerpen met een mix van ironie, harmonie, humor en eigenzinnige speelsheid. De fascinatie voor contrasten is terug te zien in hun ontwerpen. Masculiniteit tegenover vrouwelijk, grandioos versus minimalistisch.

Focus op details

Bij Baum und Pferdgarten ligt de focus op details. Mooi design, hoge kwaliteit van materialen en perfecte pasvormen spelen de hoofdrol in de collecties. Er is veel aandacht voor vakmanschap in het productieproces. Bij Pinok hechtte we enorm veel waarde aan goede kwaliteit, authenticiteit en unieke stukken. Hier sluit Baum en Pferdgarten naadloos op aan. Speciaal voor u selecteren we elk seizoen opnieuw de kersen van de taart en prachtige klassiekers.

Deens label

Baum und Pferdgarten is in 1999 opgericht te Kopenhagen door Rikke Baumgarten en Helle Hestehave. De merknaam weerspiegelt op een humoristische manier hun twee achternamen en de dualistische speelsheidHet label is inmiddels beschikbaar in meer dan 20 landen en is te zien in toonaangevende boetieks en warenhuizen in Amsterdam, Londen, New York, Parijs, Hong Kong, Los Angelos en Tokyo. Door hun innovatieve ontwerpen hebben ze al een aantal fashionprijzen gewonnen.

Baum und Pferdgarten lente/zomer 2018 collectie

De lente/zomer collectie 2018 bestaat uit klassieke stijlen en avantgarde stukken. Deze items kunnen goed worden gemixt met uw persoonlijke smaak of gelegenheid. Denk hierbij aan originele prints, transparante materialen, stijlvolle blouses, stoere shirts, opvallende jacks en chique jurkjes. Luxe kledingitems, statement stuks en meer. Laat je verrassen bij Pinok.

Pinok heeft een assortiment met stijlvolle merken. Naast Baum und Pferdgarten kunt u bij ons terecht voor o.a.

- Essentiel

- Closed

- Zenggi