Filteren op

Bellerose

De Bellerose ontwerpers zijn lifestyle creaters. U wordt meegesleept in de prachtige kledingcollectie en lifestyle items en deze Bellerose wereld wil je niet meer uit. Vakmanschap, kwaliteit, authenciteit, comfort, focus en humor zijn keywords.

De mooiste kwaliteit

Bellerose is een casual prêt-à-porter kledinglabel uit België. Bij Bellerose passen ze alleen de mooiste materialen toe. Van papierachtig katoen tot soepel suède, gebreide truien in mohair en kasjmier. Ze kiezen alleen de beste fabrikanten van over de hele wereld en een groot gedeelte van de productie vindt plaats in Europa.

Bellerose collecties

In de Bellerose collecties zien we oversized geruite jasjes, getransformeerd denim, werkkleding met onverwachte details, geometrisch gevormde stukken, geplooide knielange rokken en elementen uit legerkleding. Natuurlijk altijd perfect afgestemd op de seizoenen.

Het zit in de kleine details

Of het nu gaat om de kwaliteit van materialen of de ontwerpen Bellerose wil blijven verrassen en innoveren en houden van details. Dit vertaalt zich in het design van de kledingcollecties, interieur van de brandstores, de digitale publicaties en meer!

Vakmanschap in de puurste zin

Het Belgische label heeft een duidelijke visie. Vakmanschap is essentieel en ze behouden graag de controle over elke ontwikkeling. Van eigen stoffen creëren, het zelf ontwerpen, tot de architectuur van hun winkels.

Heerlijk comfortabel

Elk elegant, verfijnd, vintage of zelfs avant-garde stuk van Bellerose moet heerlijk comfortabel en draagbaar zijn. Daarnaast houden ze van tegenstellingen. Zowel vrouwelijke als mannelijke elementen gemixt, chique sportkleding, out of the box kleurencombinaties en meer.

De Bellerose invloeden

Bellerose gebruikt eclectische invloeden. Dit houdt in dat het label de beste stijlelementen uit voorgaande stijlperiodes samenvoegt tot een stijlvolle, luxueuze collectie.

Historie

Bellerose is opgericht door Patrick van Heurck, voorheen distributeur bij Ralph Lauren. De naam van het Belgische label is genoemd naar een stadje in de buurt van wereldstad New York. De eigenaar doopte zijn eerste sportswear overhemd 'Bellerose'. In oorsprong had de Bellerose collectie veel Amerikaanse invloeden, tegenwoordig is Scandinavië steeds belangrijker voor inspiratie.