Accessoires trends lente/ zomer 2020

Accessoires trends lente/ zomer 2020

Categories : Mode

In deze blog lees je alles over de laatste trends op het gebied van accessoires, schoenen en sieraden voor zomer 2020! Benieuwd met welke items je jouw outfit af kunt stijlen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We geven je handige styling tips om je outfit helemaal compleet te maken. Daarnaast bespreken we de diverse modellen, items en materialen die je dit seizoen veel zult zien.

Natuurlijke vezels
Riet, stro of papier, dit zomer seizoen staat bekend om zijn natuurlijke materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de papieren gevlochten tassen en hoeden. De neutrale kleuren zijn eindeloos te combineren bij veel diverse looks en geven een casual chique uitstraling.

Leer
Klassiek, stijlvol, modieus, tijdloos en nog véél meer. Leer zien we met name terugkomen in kleurige leren zomer jacks, in luxe tassen en schoenen. We zien vooral nappaleer en suède terug in de nieuwste collecties.

Zonnebrillen
Natuurlijk kunnen we niet zonder de stijlvolle zonnebrillen die je zomerlook compleet maken. Daarnaast zijn ze ook zeer praktisch te bescherming tegen schadelijke UV-straling. Deze zomer zien we onder andere ronde glazen, stijlvolle bredere monturen en de tijdloze tortoise kleur die bij elke huidskleur perfect tot zijn recht komt. 

Brillenkoorden
We zien ze steeds meer voorbijkomen: de modische brillenkoorden. In tegenstelling tot vroeger zijn deze nu trendy en omgetoverd tot een echte must-have! Je ziet ze in verschillende kleuren en vormen en zijn ideaal om je outfit dé finishing touch te geven. Bovendien verlies je met deze sunnycords nooit meer je zonnebril.

Tassen
Opvallend dit seizoen zijn de tassen in diverse vormen en maten. Naast de basis rechthoekige tassen verwelkomen we nieuwe ronde exemplaren. Verder zijn de handige shoppers niet weg te slaan uit het straatbeeld en komen ook de functionele belt bags en crossbody bags terug.


Bag straps
We zagen ze deze winter al voorbijkomen, maar ook lente/ zomer 2020 mogen we deze stijlvolle items niet vergeten. Ze komen wederom in diverse prints & kleuren en geven je look een robuustere uitstraling. Combineer ze bijvoorbeeld met een klassieke crossbody bag!

Sneakers
Dé tijdloze schoenen die elk seizoen weer terugkomen in andere modellen en kleuren. Dit seizoen is de plateauzool on point. De sneakers zien we deze lente/zomer vooral in licht aardse of juist witte tinten voorbijkomen.

Sandalen & hakken
De sandalen zijn terug van weg geweest. Ook hierbij is een plateauzool on trend! Daarnaast zien we strikbanden rond de enkels veelvoudig terugkomen in diverse lengtes. Tot slot is de stijlvolle lage hak duidelijk aanwezig dit seizoen, creëer hiermee een klassieke/ chique uitstraling.

De clutch
De clutch is op diverse manieren te dragen. Draag hem bij een klassieke outfit in de hand of hang hem om je schouder bij een trendy outfit.

Sieraden
Dit seizoen zien we alle soorten, maten en kleuren in de sieraden voorbijkomen. De oorringen spelen een grote rol. We zien dat de layering trend van de kleding overslaat op de kettingen en dat er diverse soorten edelstenen en parels in de items worden verwerkt. Kies sieraden die ècht bij je passen. Zo hebben veel edelstenen een betekenis en zijn er sieraden die aansluiten bij jouw geboortemaand.


Hoeden
Stijlvol in de zon met een hoed of zonneklep. Veel natuurlijke materialen worden er in deze categorie gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de strohoed.

Haarbanden
De haarbanden komen weer helemaal terug in het modebeeld. We zien met name brede haarbanden die leuk te combineren zijn met diverse haarstijlen.

Veel styling plezier gewenst! Team PINOK adviseert je graag omtrent de mooiste combinaties. Zowel per mail info@pinok.nl als in onze exclusieve modezaak PINOK in hartje Venlo. Bekijk ons ruime assortiment ook online!

Lieve groet,

Chantal Janssen

Share this content

Add a comment

Toestemming voor cookies