Dé 15 herfst/ winter modetrends 2021/2022!

Dé 15 herfst/ winter modetrends 2021/2022!

Categories : Mode

Het wordt een kleurrijk modeseizoen vol glitters, leer, wol, gewatteerde jassen en laagjes! Bekijk NU alle mode trends zodat je sprankelend én up-to-date aan een heerlijk herfst/ winter seizoen kunt beginnen. Al deze prachtige trends vind je terug in de exclusieve PINOK collectie. Welke look past bij jou?

Trend #1 Bruintinten

Deze herfst/ winter speelt winters bruin een belangrijke rol. Beige, sand, cognac en chocoladebruin. Vaak wordt deze kleur gecombineerd met mooie patronen en felle kleuren. Maar ook in monochrome looks gemixed met verschillende texturen en materialen. Tevens is het de perfecte kleur voor een cleane outfit.

In het kleurenpalet voor herfst/ winter 2021/2021 zien we verder mooie winterse neutrale lichte kleuren. Ton sur ton wit of beige geeft een chique, sophisticated look. Of varieer deze neutrals met bovenstaande warme bruintinten, diepere oranjetinten, terracotta en jeansblauw.

    

Trend #2 FUNKY COLOURFUL

Ga voor kleur dit herfst/ winterseizoen. Groen en lila zijn dé colourful trend kleuren van dit seizoen. Mooi te combineren met alle subtiele bruin tinten voor een kleurige touch in een neutrale look. Andere belangrijke kleuren zijn: grasgroen, paars, delicaat roze, energiek geel, rood en helderblauw. Deze herfst/winter wordt het seizoen van de felle, vrolijke kleuren! Kies voor opvallende kleuren die bij jou persoonlijk passen en je look aanvullen! Uiteraard kan wat nieuws proberen nooit kwaad. Dus laat je inspireren.

  

Trend #3 VERRASSENDE SPENCERS, GILETS EN BODYWARMERS

Om de modische gilets kunnen we deze herfst/winter niet meer heen. Je ziet ze in elke high-fashionshow terug! Zowel in effen als in strepen of prints. Deze gilets kun je combineren met een klassieke blouse, een blouse met wijde mouwen of kies voor een mesh coltruitje eronder. De layering mogelijkheden zijn eindeloos.

    

Trend #4 WIJDE JEANS & FLARED BROEKEN

Deze herfst/winter zijn wijde jeans broeken een echte must-have. Met een hak eronder draag je deze stoere jeans toch vrouwelijk en stijlvol. Ook de flared broek mag niet meer aan je garderobe ontbreken. De onderstukken worden steeds langer.

    

Trend #5 OVERSIZED PUFFER JACKETS & BAGS

Puffer jassen; oversized om in weg te kruipen, en niet te vergeten epische puffer tassen zijn helemaal de modetrend deze herfst/winter 2021/2022. Groot of klein, lang of kort, simplistisch of juist heel kleurrijk. Alles kan en mag! Met deze volumineuze stukken steel je de show.

    

Trend #6 MODE ICOON: DE KABELTRUI & levendige structuren en reliëf

Deze herfst/winter komt meer structuur in kleding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de iconische kabeltrui met of zonder kol. Deze IT trui droeg ster Marilyn Monroe al in de ’50 en ’60.
Tevens zien we luxueuze structuur borduursels op blouses en truien.

   

Trend #7 ZACHTE BREISELS

Na alle comfortwear van afgelopen winter zien we nu heerlijk zachte breisels.
Ook in de vorm van vrouwelijke items die ons een modische look geven, maar ook het cosy comfort waar we zo van zijn gaan houden.

    

Trend #8 OPSTROPEN VAN MOUWEN

Stroop deze zachte breisels en jasjes op voor een modische look! Hiermee straal je daadkracht uit en met deze handige styling tip zie je er meteen on trend uit.

Trend #9 GLITTERS

Na een periode van de economische crisis en veel thuis blijven is iedereen helemaal klaar voor festive. Feestjes, uitgaan en glitters! Dit vertaald zich in sprankelende glitter details en glanzende stoffen. Groots en meeslepend.

Trend #10 LEER

Ultiem stylisch item is leer. We zien gekleurde leren broeken, maar ook in warm bruin en zwart.
Andere iconische leren items zijn leren rokken en het leren bikerjack.

  

Trend #11 PRINTS

Prints are here to stay. We mogen al een aantal seizoenen genieten van de meest verrassende prints!
Deze herfst winter zien we opnieuw dierenprints in vernieuwende patronen, bloemenprints, de ruitenprint, monogramming print (een beeldmerk bestaande uit twee letters of meer verwerkt in een print) Ookwel de logo trend, maar subtieler. We zien daarnaast gracieuze graphic prints en funky, psychedelische dessins (sterk vervormde surrealistische beelden).

    

Trend #12 TOP HAT

Met hoeden straal je stijl en kracht uit. Het is de finishing touch van je herfst/ winter look.

 

Trend #13 AAIBAAR TEDDY

Kies voor chunky teddy in luxueze winterjassen of als shopper. Ook faux fur, de diervriendelijke versie van de bontjas zien we volop terug in het modebeeld. Daarnaast is de oversized manteljas een musthave in je wintergarderobe. Een wrapped wollen coat is een klassieker die altijd goed staat.

    

Trend #14 PATCHWORK

Patchwork en quilt details. Zelfgemaakte lapjesdeken-achtige outfit zag je terug op de catwalks van bijvoorbeeld Chloe. PINOK heeft ze van Sissel Edelbo. Handgemaakt van met zorg uitgeselecteerde sari’s uit India en hierdoor naast zeer mooi ook nog eens duurzaam!

Trend #15 KRAAGJES

Opvallende kraagjes zijn dit seizoen niet weg te denken uit het modebeeld. Bijvoorbeeld een gedetailleerde kraagje als applicatie op een trui of een blouse met grote kraag om op een jeans te dragen of gelaagd onder een vestje of sweater.

  

Helemaal geïnspireerd door deze 15 fantastische herfst/winter modetrends 2021/2022? Alle mode items in dit blog vind je in ons uiteenlopende assortiment met meer dan 30 toonaangevende exclusieve mode labels.

Bekijk de stijlvolle & on trend PINOK collectie direct online! Ideaal online shopping op
www.pinok.nl

Onze PINOK stylisten adviseren je heel graag over de mooiste combinaties.
Informeer naar de mogelijkheden voor een persoonlijk styling advies via info@pinok.nl

Of bezoek spontaan en vrijblijvend onze exclusieve modezaak PINOK in hartje Venlo!
Gelegen op de Gasthuisstraat te Venlo.

Lieve groet,

Chantal Janssen
PINOK

Share this content

Add a comment

Toestemming voor cookies