Dé 5 stijlvolste sinterklaascadeaus!

Dé 5 stijlvolste sinterklaascadeaus!

Categories : Mode

Het is zover! De gezellige tijd van de herfst is aangebroken. Frisse wandelingen, warme chocolademelk en natuurlijk pakjesavond. Ben je al aan het bedenken hoe jij jouw liefste kunt verrassen? PINOK selecteert de stijlvolste cadeaus voor jou.

Wij hebben naast onze exclusieve mode collectie, ook prachtige accessoires om eindeloos mee te combineren en jouw garderobe compleet te maken. Heerlijk om te cadeau te geven, maar ook fijn om te vragen.

Wat dacht je van sjaals en mutsen? Van baretten en handschoenen? Van handtassen met mooie bijpassende portemonnees? Van on trend kandelaars met bijpassende twisted kaarsen? Of de prachtige sieraden? Ontdek hier beneden de stijlvolste ideeën voor sinterklaascadeaus. Laat je inspireren!

1. Onze collectie Barts sjaals zijn cosy, warm en geweldig te combineren. Kies daarbij bijpassende handschoenen bij voor een luxueuze look. Of kijk eens naar de trendy mutsen en sjaals van Becksöndergaard. Deze accessoires zijn dé comfortabele, warme aanvulling voor bij elke jas of mantel.

    

klik hier voor alle mutsen, sjaals en handschoenen: https://www.pinok.nl/merken/barts/ 

2. Voor de complete look tijdens een avondje uit vindt je bij ons de mooiste, exclusieve tassen en beursjes van o.a. Smaak Amsterdam, Becksöndergaard, Essentiel en Closed. De opvallende items van Alix & Baxter en O My Bag zijn echte eyecathers. Van shoppingbag tot clutch. Zo verschijn je elegant en modisch op elke gelegenheid!

   

klik hier voor alle tassen: https://www.pinok.nl/accessoires/tassen/

3. De verfijnde sieraden van Anna + Nina zijn helemaal anno nu en passen bij elke gelegenheid. Net zoals de schitterende, duurzame armbandjes van A Beautiful Story. En de collectie oorbellen en kettinkjes sluit hierbij perfect aan. Trendy of juist stijlvolle chains voor aan jouw bril, mondkapje of zonnebril? 

   

klik hier voor alle sieraden: https://www.pinok.nl/accessoires/sieraden/ 

4. Om de gezelligheid in je interieur te brengen hebben wij de trendy kandelaars met bijpassende twisted kaarsen, ook van Anna + Nina. Net zoals hun heerlijke geurkaarsen voor een verfijnde elegante geur in huis. En wat denk je van de stylische Anna + Nina mokken en hun speciale ontwerpen in de vazen? Elke mok is handgeschilderd. Bijzondere cadeaus om iemand mee te verrassen.

   

klik hier voor alle ANNA+NINA producten: https://www.pinok.nl/merken/anna-nina/ 

5. Een mooie look maak je helemaal compleet met een stijlvolle broekriem. Kijk eens naar onze collectie van o.a. Dante 6 en Becksöndergaard. Draag een riem als mooi en praktisch detail op jouw jeans of juist in de taille op een maxi-dress. Zo leg je het accent op je taille. Van smalle tot brede ceinturen. Van ingetogen tot een statement piece. En altijd van een superieure kwaliteit.

   

klik hier voor alle riemen: https://www.pinok.nl/accessoires/riemen/

Share this content

Add a comment

Toestemming voor cookies