Dé Herfst/ Winter modetrends 2023/2024

Dé Herfst/ Winter modetrends 2023/2024

Categories : Mode

De herfst gaat bijna van start en bij een nieuw seizoen horen natuurlijk dé nieuwe herfst/ winter mode trends 2023/2024. Daarom zetten wij dé modetrends van dit seizoen voor jou op een rijtje. Al deze prachtige trends vind je terug in de exclusieve PINOK collectie. Laat je inspireren door deze nieuwe mode!

Wat zijn de kleuren voor de Winter en de Herfst van 2023 / 2024? 

TERUG NAAR DE BASIS!

Modeontwerpers willen dit seizoen het alledaagse romantiseren. Niet om zorgelijke situaties in de wereld te negeren, maar om te voldoen aan een behoefte om kleine geluksmomenten te vieren!

Dit seizoen is zwart the way to goWe zien daarnaast beige, bruin en camel vaak voorbij komen.

Te weinig kleur in je kledingkast? Dan is dat voor dit najaar dus absoluut geen probleem! De kleuren gaan namelijk terug naar de basis. 

De trendkleur van dit seizoen is grijs, daarnaast zijn er ook dit seizoen opvallende tinten die bij onze prachtige collecties volop terug komen.

Dit seizoen zijn opvallende kleuren: vurig rood, helder groen, roze, paars en zeker niet te missen is de tint hemelsblauw.

 

Kies jij voor een volledig opvallende look of ga je toch liever voor een basic look met een statement accessoire?

Van klassieke kleuren tot opvallende eye catchers, hier beneden vind je de kleuren die de hoofdrol spelen in de najaarscollectie van 2023/ 2024. 

    

Zwart

De kleur zwart is een kleur die elk seizoen weer terug komt en is mooi te combineren met andere kleuren.

Grijs

Grijs is zoals al genoemd de trendkleur van de herfst en winter 2023/ 2024. Deze kleur wordt geassocieerd met het onvergankelijke en staat voor stabiliteit, elegantie en geborgenheid.

Beige

Beige wordt dit najaar een gigantische trend. De kleur is namelijk een basiskleur en gaat hierdoor uitstekend samen met een hoop andere kleuren. Het is een tijdloze kleur die nooit uit de mode gaat.

Bruin

De meest herfstige kleur die er is: bruin. De kleur is een grote trend voor de herfst en winter van 2023/ 2024. Bruin is een warme kleur die staat voor simpliciteit, maar ook voor kracht en duurzaamheid

Camel

Camel is een prachtige, warme kleur bruin en gemengd met meer geel dan blauw en rood. Zoek je een bijpassende kleur bij camel? Okergeel staat hier namelijk prachtig bij!

Hemelsblauw

Hemelsblauw zagen we vorige winter al voorbijkomen, maar het ziet ernaar uit dat we er voorlopig nog geen afscheid van zullen nemen. De subtiel blauwe tint geeft een gevoel van rust en dromerigheid

Vurig rood

Het is je vast wel al opgevallen: rood is dé trendkleur van 2023. Het roze van Barbiecore maakt dit najaar plaats voor vurige rode kleuren. Vurig rood straalt kracht en passie uit.

Heldergroen

Heldergroen is aankomend seizoen een graag geziene tint. Bij verschillende modehuizen zagen we de kleur terug komen in de kleding maar ook vaak in de accessoires was heldergroen terug te zien.

Paars

De kleur paars bestaat natuurlijk uit veel verschillende tinten. De kleur paars wordt geassocieerd met trouw en standvastigheid.

Roze

Ook roze heeft veel verschillende tinten. Roze is de kleur van zorgzaamheid of medeleven. De kleur roze wordt vaak in verband gebracht met vrouwelijkheid. 

Kleurkaart fall winter 2023/ 2024

 

Bron:  https://www.etsy.com/nl/listing/1409936522/vector-2023-2024-herfstwinter-new-york

De trends van 2023 / 2024

Na een lange, warme zomer gaat de herfst nu toch echt bijna beginnen!

En bij een nieuw seizoen horen natuurlijk dé nieuwe mode trends. Daarom zetten wij de modetrends van dit seizoen voor jou op een rijtje. Wij zijn namelijk erg dol op de herfstmode, bijna kunnen we die fijne breisels, leren jassen en ruiten weer aan,

Bovendien zijn er ook heel veel items geschikt om te dragen tijdens de Indian Summer.

Investeer in goede basics voor een garderobe waar je jaren plezier van kunt hebben, zoals het leren jack, wikkelvesten, een oversized blouse en het powerful pak met een oversized blazer of een goed gesneden double breasted blazer.

Al deze prachtige trends vind je terug in de exclusieve PINOK collectie. Laat je inspireren door deze fashion hot topics!

Trend #1 Business

Wat betreft modetrends voor de herfst en winter van 2023 zien we volop business looks tijdens casual momenten. Vrouwen in pak, dat noemen we tegenwoordig een echte powermove!

Ontdek bij PINOK de mooiste zakelijke blazers waar je eindeloos mee kunt combineren.

Trend #2 Back to basic

Eenvoudige outfits, die érg draagbaar zijn. Denk aan een trui in een neutrale kleur met een wijdvallende jeans en een paar mooie sneakers eronder. Lekker basic dus!

   

Ontdek bij PINOK de meest perfecte jeans hier. 

Trend #3 Vrouwelijk

Niet zo'n fan van enorm basic? Geen zorgen, supervrouwelijk staat ook op het programma. Bij supervrouwelijk wordt er gedoeld op bijvoorbeeld: see through-, cut-outs- en off shoulder tops

 

Ontdek hier de mooiste tops voor elke gelegenheid. 

Trend #4 Capuchon

Praktisch én modieus: daar houden we van. De capuchon maakt zijn comeback. wat betekent dat we ons niet meer nat hoeven laten regenen.

Trend #5 Grote oorbellen

Hoe groter, hoe beter. Als het gaat om oor accessoires mag je flink uitpakken aankomend najaar met statement sieraden.

   

De mooiste sieraden vind je bij PINOK. 

Trend #6 Slangenprint

Deze herfst belooft de slangenprint hét patroon te worden. Perfect natuurlijk om je basic outfit toch een extra touch-up te geven! 

 

Trend #7 Lange winterjassen

De lange winterjassen hebben het op de fashion weeks weer het beste gedaan. Iedereen is natuurlijk ook op zoek naar dé perfecte jas voor de koude dagen natuurlijk! Denk hierbij aan de zogenaamde 'slaapzakjassen', de lange wollen jassen en de trenchcoats.

 

Trend #8 Opvallende prints en patronen

Een andere belangrijke trend zijn broeken met opvallende prints, denk aan strepen, ruitjes, flora en bloemenprints. Ga voor een volledige look met print of laat je broek het middelpunt van je look zijn door 'm te combineren met een basic top.       

 Ontdek hier al onze truien met de mooiste prints. 

Trend #9 Terugblik uit de jaren vijftig.

Op verschillende catwalks was er een uitgesproken vrouwelijke jaren vijftig-stijl, gekenmerkt door jurken in pin-upstijl, oversized petticoats en aansluitende tailles. De jurken uit de jaren vijftig kunnen dus zeker  weer uit de kast gehaald worden!

 

Trend #10 Denim

Ook het spijker is weer helemaal in! Denk bijvoorbeeld aan een prachtige wide-leg jeans of een unieke cargo-jeans. Het voordeel van beide is dat ze met bijna wel elke prachtige top gecombineerd kunnen worden, daarnaast is het denim op denim ook een prachtige trend! 

Trend #11 Layering

De lagen zijn helemaal in. Draag over je trui een mooie oversized blazer of een prachtig gilet, zo maak je jouw outfit helemaal compleet!

Trend #12 De franjes

De iconische franjes zijn weer terug van weggeweest. Overal kom je ze tegen, aan jassen, truien en soms zelfs aan broeken.

   

Trend #13 Het zilver

Metallics, pailetten en shimmering zijn It items dit seizoen, en dat allemaal in een prachtige zilver kleur! De it-trend gaat van broeken tot tops en jassen.

Trend #14 Teddy en bouclé jassen

Dé trend waar je zeker aan mee kan doen als jij het ook lekker warm en cosy wilt hebben met de koude dagen. De teddy jassen zijn heerlijk zacht en zien er prachtig uit in verschillende kleuren. Tevens zien we veel bouclé jassen, deze winterjassen hebben een stijlvolle en chique uitstraling. 

 

Klik hier voor de prachtige winterjassen van PINOK. 

Trend #15 Jurken & Rokken

De eerste in dit rijtje modetrends voor de herfst/winter van 2023. Bij verschillende fashion shows werd de broek vervangen door een een mooie winterse jurk of een rok met daaronder uiteraard een panty. 

Neem een kijkje bij de meest prachtige jurken en rokken van PINOK.

Trend #16 Cowboylaarzen

Geloof het of niet maar ook aankomend herfst/ winter seizoen blijven de cowboy boots razend populair. De boots zijn perfect te combineren onder een modische jurk of rok, maar ze passen natuurlijk ook perfect onder een flared jeans.

 

Trend #17 Overknee laarzen

Vaak merken we dat de overknee laarzen uit iemands comfort zone zijn, maar bedenk je eens hoe mooi ze zullen staan onder een rok met panty in het najaar. 

De mooiste schoenen voor aankomend seizoen vind je bij PINOK.

Share this content

Add a comment

Toestemming voor cookies