De modetrends lente/ zomer 2024

De modetrends lente/ zomer 2024

Categories : Mode

Wat worden dé modetrends deze lente/ zomer 2024? Lees in dit artikel nu de top 10 en ontdek ook wat het lente/ zomer kleurenpallet is.

Het wordt een lichte zomer op het gebied van mode kleuren. Naturel kleuren zijn belangrijk, zoals zand, crème en wit. En tinten als pistache, lente groen, hot pink, fuschia, pastelroze en lila. Met als felle uitschieters oranje rood en neon lime.

De kleding blijft opvallend draagbaar en comfortabel, maar de designers weten dan wel weer vernieuwing in de fashiontrends voor voorjaar en zomer 2024 te brengen.

Wij benoemen vandaag de 10 belangrijkste modetrends:

1. Workwear: zoals cargobroeken en jassen met oneindig veel zakken

2. Metallics; We zien veel metallics als zilver, goud en brons. Maar ook andere speciale metallic kleuren zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld!

3. De polo; Geeft elke look een preppy en stoer detail. Combineer deze polo met een zwierige romantische rok of juist met een stoere cargopants.

4. Monochrome looks; van top tot teen in dezelfde kleur gekleed.

5. Opengewerkte kleding of doorschijnend chique stoffen. Zodat je luchtig de hoge temperaturen trotseert. Yes die komen echt weer!

Hoge taille broeken en rokken, iedereen lijkt met de hoge taille-broeken en -rokken nog langer dit voorjaar.

Knitwear is meer chunky dan ooit. Ideaal om te dragen tijdens de frisse lente en zomer dagen.

90’s chic; zwierige midi-rokken, jurken met spagettibandjes en oversized blazers

Wijde broeken; we zien deze trend al een aantal seizoenen en de wijde broek is deze lente/ zomer dan ook echt niet meer weg te denken uit het modebeeld.

Het gilet; dit kan zowel oversized als getailleerd gedragen worden. Hiermee creer je eenvoudig een casual chique outfit.

Helemaal blij geworden van al deze stijlvolle modetrends lente/ zomer 2024? Bij PINOK exclusieve damesmode vindt je een uitgebreide mode collectie waar je al deze fantastische trends in terug vindt met een unieke touch! De fashion items zijn zeer draagbaar en door de top kwaliteit kun je er jaren draag plezier van hebben en wie wil dat nu niet. Stijlvolle slow fashion.

Bekijk de exclusieve collectie online bij www.pinok.nl/nieuw en shop gemakkelijk en eenvoudig vanuit huis. Of breng gezellig een bezoek aan PINOK exclusieve damesmode in hartje Venlo en onze styliste adviseren je graag over een look die perfect bij jou past en waar je je goed in voelt!

Share this content

Add a comment

Toestemming voor cookies