Herfst/ Winter modetrends 2020/ 2021

Herfst/ Winter modetrends 2020/ 2021

Categories : Mode

PINOK zet de hoogtepunten omtrent de herfst/winter trends 2020/2021 voor jou op een rij! Ontdek ze nu allemaal.

De herfst is officieel begonnen! Tijd om jouw herfst/ winter garderobe onder de loep te nemen. PINOK licht in dit artikel de mooiste herfst/ winter modetrends 2020/2021 voor jullie uit. 

#1 Trends: Oversized

Het accent ligt dit seizoen op oversized silhouetten. Moderne, ruimvallende sweaters, oversized wrapped jassen en zowel de schoudervullingen als pofmouwen zijn helemaal on trend. Deze mode stroming komt uit de jaren´80. De enorme schoudervullingen en pofmouwen spelen een belangrijke rol in de nieuwste modecollecties. 

#2 Trends: Knitwear

Uiteraard zien we veel knitwear! Heerlijke cosy truien en vesten. Combineer een lang vest met een riem om de taille en draag er een tof shirt onder. Of kies een voor een mooie trui gecombineerd met een stoere jeans of een stijlvolle lange rok. Daarnaast zien we veel rijke stoffen als fluweel, jacquard en brokaat. 

#3 Trends: Ruches

De ruffles zijn ook een belangrijk item dit najaar en winter. Blouses met ruches kun je goed combineren met een lange rok, broek, onder een pak. Of draag ze juist onder een oversized trui of vest. Layering is ideaal tijdens koudere dagen. De ruffles en ruches geven een romantische vibe. 

#4 Trends: De klassieke ruit

De ruiten print is een klassieker en deze winter niet weg te denken uit het modebeeld. Ruiten in neutrale kleuren of met een trend kleur er doorheen gemixt. Denk hierbij aan ruiten oversized vesten, colberts en broeken. Zowel de skinny pants, cropped culotte als flared broek zijn hierin mogelijk. Wij zijn hier fan van!

#5 Trends: De kleurenpalet

Draag deze herfst/ winter veel verschillende kleuren, want kleurrijke outfits zijn belangrijk aspect in het modebeeld! Denk hierbij aan armygreen, flessengroen, okergeel, navy, rood en coraal. Tevens zien we veel neutrale tinten en winter wit in het kleurenpallet. Bruin speelt een hoofdrol en black is back.

#6 Trends: Broeken 

Alles is deze herfst/ winter mogelijk wat betreft broeken! De ene dag kies je een stijlvolle pantalon en de andere dag een mooie skinny jeans. Tevens zijn de flared pants en de culotte must-haves. 

#7 Trends: Crocobags

Crocobags, je ziet ze overal. Je hebt ze in alle kleuren en maten. Deze tassen zijn een echte fashion trend en eyecatcher!

#8 Trends: Jassen

De winterjassen die we veel spotten zijn de super oversized jassen! Tevens zien we veel cosy teddy winterjassen en chique zachte wollen jassen. Het stoere leren jack is een perfecte tussen jas. Wat je later in het seizoen heerlijk over een jurk of rok kan dragen.

Helemaal geïnspireerd door al deze fantastische trends? Team PINOK adviseert je graag omtrent de mooiste combinaties. Zowel per mail info@pinok.nl als in onze exclusieve modezaak PINOK in hartje Venlo. Bekijk ons ruime assortiment ook direct online - www.pinok.nl/nieuw 

Lieve groet,

Chantal Janssen
PINOK

Share this content

Add a comment

Toestemming voor cookies