High Summer 2021 Fashion Trends

High Summer 2021 Fashion Trends

Categories : Mode

De heerlijke zomerdagen zijn aangebroken. Bereid je voor op tropische temperaturen, zonnige vakanties in eigen land en gezellige zomeravonden. In dit artikel geven we je graag inspiratie voor de mooiste High Summer Looks. Vrolijke zomerprintjes, colorblocking en stijlvolle zwierige zomerjurken. Lees meer High Summer 2021 Fashion Trends hier beneden!

#1 Cardigans

Een cardigan mag deze zomer niet in jouw garderobe ontbreken! Ze zijn perfect te gebruiken als laagje voor de koele zomeravonden.

#2 Stro/geweven tassen

In de on trend stro en geweven handtassen zijn veel mooie details te ontdekken! Hierbij komt respect voor vakmanschap kijken. Speciale items die voor extra persoonlijkheid en kwaliteit in je garderobe zorgen. Bijvoorbeeld een gevlochten handtas of een rieten hoed.

#3 Strappy sandals

Een fijn paar sandalen is de perfecte manier om een zomerse vibe aan je outfit toe te voegen. We zijn dol op stijlvolle sandalen in simplistische kleuren met statement bandjes.

#4 Lange zomerse jurken

De meest romantische trend van deze zomer zijn de lange, romantische zomerjurken.

#5 White pants

Dé modekleur van dit seizoen is wit; het summum van de neutrale tinten. Omdat monochrome modelooks - van top tot teen dezelfde kleur - dit seizoen een modetrend zijn, hullen we ons helemaal in het wit.

#6 Popping colors

Deze zomer is de romantische stijl terug van weggeweest, maar dan in een kleurrijk palette. Droom weg in kleding met de mooiste silhouetten- en prints.

Sinaasappeloranje is een echte smaakmaker dit zomerseizoen. Net als de accentkleuren groen, beige, blauw en fuschia. Zomerser kan het niet!

Durf te mixen en matchen met verschillende prints en kleuren. Maak je outfit hierbij af met unieke accessoires zoals een hoed van stro, tas en verfijnde sieraden. 

#7 Cat eye sunnies

We nemen opnieuw een duik in de jaren '60, want de cat-eye zonnebril is ook in 2021 helemaal on trend. In smalle monturen, brede monturen, felle kleuren, met een printje of gewoon simplistisch in het zwart of bruin.

#8 Wikkelrok

Dit jaar staat de praktische wikkelrok weer in de schijnwerpers. Het speelse overslagdetail geeft je outfit een vrouwelijk karakter en legt de nadruk op de taille.

#9 Witte sneakers

Deze trend duurt inmiddels als een tijdje, maar blijft geliefd. Gemakkelijk te combineren met al jouw outfits, geschikt voor elke gelegenheid en zowel sportief als trendy. Dat karakteriseert de witte sneakers.

#10 Pasteltinten

Met zachte pasteltinten is jouw outfit in een oogwenk zomerproof.

#11 Finisching touch

Geef je zomerse outfit een glamoreuze twist met schitterende sieraden. We gaan voor een grootse entree en pakken uit met opvallende statement stukken zoals chucky oorringen.

     

Helemaal geïnspireerd door deze 11 schitterende High Summer 2021 Fashion Trends? Al deze items van de foto's vind je in ons ruime assortiment met meer dan 30 toonaangevende exclusieve modelabels. Bekijk de on trend & stijlvolle PINOK collectie direct online! 24/7 online shoppen!

www.pinok.nl

Team PINOK adviseert je graag over de mooiste combinaties. Informeer naar mogelijkheden voor persoonlijke styling advies via info@pinok.nl. Of bezoek onze exclusieve modezaak PINOK in hartje Venlo!

Lieve groet,

Chantal Janssen

PINOK

Share this content

Add a comment

Toestemming voor cookies