How to dress sophisticated & trendy

How to dress sophisticated & trendy

Categories : Mode

In deze blog hebben wij voor jou handige key items op een rijtje gezet om een stijlvolle & trendy look te creëren. Met al deze stukken kun je sophisticated & on trend naar je werk, afspraak, naar een diner of gezellig feestje.

De witte blouse

De witte blouse is een absolute klassieker. Het is een item wat in elke garderobe thuis hoort.
Door de witte tint krijg je een frisse look. Dit item kan naar elke gelegenheid worden gedragen. Kies ook eens voor een lichte blauwe of groene variant.

Wil je voor een chique stijl gaan kies dan voor een rok met pumps eronder.
Voor een casual look combineer je de witte blouse met een lichtgrijze, medium blauwe of cleane jeans. Indien je een zakelijke afspraak hebt kun je dit item combineren met een effen, pied-de-poule of check-print pantalon.

Effen tops of in modische print

Tijdens warmere dagen kun je voor een basic top in een trend kleur kiezen. Combineer zo'n stuk eenvoudig met een mooie jeans of witte broek.Of kies juist voor zomerse kleurrijke items; zoals een colour pantalon of colour denim.

Pantalon

Het perfecte item voor een elegante look is de pantalon. Dit stijlvolle stuk heeft een fijn draagcomfort doordat stretch materiaal is toegevoegd aan het artikel. Het losvallende model geeft ook zijn bijdrage.

Voor een rustige look combineer je een print pantalon met een cleane blouse of top. Tegenwoordig is print op print een belangrijke trend. Kies ook eens voor een pantalon en bovenstuk in dezelfde print.

Jeans

Een jeans mag natuurlijk niet aan dit rijtje ontbreken! Het is een musthave voor ieders garderobe en je kunt er eindeloos mee combineren. Bovendien staat het stijlvol met een blouse of blazer.

Dante6 | Naveen pants

Blazer/ trenchcoat/ mantel

Een mooie blazer is ideaal voor een klassieke look. Of kies juist voor een kort jack of lange trenchcoat. Investeer in een mooie jas of blazer want hier heb je jaren plezier van. Kies je liever voor een casual look? Dan is een stoer leren jack of stretch jasje een mooie optie.

Accessoires

De fininshing touch van elke look zijn de juiste sieraden en accessoires (handtassen en riemen). Ga je voor kleine en pure sieraden of juist voor krachtige eye-catchers? Indien je stijlvolle items kiest geef je jouw look de juiste uitstraling!

Hieronder vindt je een aantal sieraden van A Beautiful Story en prachtige leren handtassen die elke look een trendy & stijlvolle draai geven.

Bekijk hier de sieraden van A Beautiful Story: www.pinok.nl/a-beautiful-story en de tassen van O My Bag: www.pinok.nl/o-my-bag

Scarlet bag Luna bag The Audrey Emily camel

Schoenen

Met de juiste schoenen maak je een look compleet. Met loafers geef je elke outfit direct een elegante uitstraling. Witte sneakers zijn ook een must have en draag je tegenwoordig ook onder jurken en rokken. Deze herfst/ winter zie je veel hoge laarzen. Een trendy en stijlvol item wat gaaf onder midi rokken en lange jurken staat.

Heeft u nog styling vragen naar aanleiding van boven genoemde items? Stuur gerust een mail naar info@pinok.nl, telefoneer met het PINOK team of breng een bezoek aan PINOK. We heten u van harte welkom!

Share this content

Add a comment

Toestemming voor cookies