JUBILEUM | PINOK exclusieve damesmode boutique bestaat 9 september 50 jaar!

JUBILEUM | PINOK exclusieve damesmode boutique bestaat 9 september 50 jaar!

Categories : Mode

PINOK begon in 1971 met kleding voor kids en teens. Vervolgens zijn we uitgegroeid tot een exclusieve damesmode boutique met luxe internationale en nationale modemerken. Gericht op dames, met de mooie essentials in kleding, schoenen, handtassen en accessoires. Tevens heeft PINOK tegenwoordig een uitgebreide webwinkel waar je 24/7 online bestellingen kan plaatsen. Deze groeit explosief!

 

INVITE 11 september event!

Op donderdag 9 september bestaat PINOK maar liefst 50 jaar! Op zaterdag 11 september vieren wij dit jubileum.

Om deze fantastische mijlpaal samen met jullie te vieren heten wij iedereen van harte welkom bij PINOK, Gasthuisstraat 28 te Venlo vanaf 10.00 uur t/m 17.00 uur. 

Tijdens deze bijzondere dag geven wij een luxe goodie-bag uit en werven we een mooi geldbedrag voor het goede doel Save The Children.

Uiteraard vieren wij deze dag volgens de richtlijnen van het RIVM.

 

Goodie-bag

Als dank voor al jullie support ontvangt je bij een aankoop een luxe goodiebag! Met een prachtige portemonnee van het Scandinavische high fashion label By Malene Birger.

Om een steentje bij te dragen aan 100% slaafvrije chocolade zit er ook een custom-made PINOK Tony Chocolonely reep in de goodiebag.

Op dit moment is er illegale kinderarbeid en moderne slavernij op cacaoplantages in West-Afrika. Ze geven het voorbeeld en laten zien dat chocolade maken anders kan in de manier waarop ze zakendoen met cacaoboeren.

 

Save The Children

PINOK zamelt tijdens dit event geld in voor het goede doel: Save The Children. Het bedrag wat verzameld wordt zal worden verdubbelt door PINOK.

Deze organisatie zet alles op alles om het leven van kinderen te verbeteren. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven zij kinderen een gezonde start en de kans om te leren. En ze beschermen kinderen tegen misbruik, verwaarlozing en uitbuiting.

Draag zelf je steentje bij en doneer in de winkel.

 

 

See you there!

 

Share this content

Add a comment

Toestemming voor cookies