Filteren op

Camps & Camps

Camps & Camps is een Nederlands designer sieradenmerk met een brede collectie. Van couture design tot prachtige, tijdloze ontwerpen. Camps & Camps staat bekend om haar originele ontwerpen, handgemaakte productie in Nederland en gebruik van bijzondere materialen. De ontwerpsters zorgen ervoor dat de collectie elk seizoen perfect aansluit bij het huidige modebeeld.

Het merk Camps & Camps

In 1997 werd Camps & Camps door de zusjes Ine en Monique Camps opgericht. Ze kregen het vak al vroeg met de paplepel ingegoten. In de sixties hebben hun ouders een atelier en groothandel in bijoux opgezet en zo hebben zij de fijne kneepjes van het vak geleerd. Vanuit deze ervaringen zijn Inge en Monique een nieuw pad ingeslagen en hebben hun eigen handtekening op de huidige sieraden collectie Camps & Camps gezet.

Bijoux verbonden met high fashion

Camps & camps bijoux is onlosmakelijk met high fashion verbonden. Uitgangspunt hierbij is de Franse bijoux. De oprichters kunnen de verfijning en originaliteit van Franse sieraden enorm waarderen. Ze zijn gegrepen door de hoge kwaliteit van Europese bijou en haar rijke geschiedenis. Nu jaren later is Camps & Camps uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd sieradenlabel dat bekend staat om haar creativiteit, vernieuwende ontwerpen en eigentijds design. Tegelijkertijd blijven de zussen trouw aan het erfgoed van de Europese sieraden.

Sieraden versterken uw look

Sinds de 17e eeuw is bijou al verenigd met mode. Dit gebruik ontstond aan het hof van Lodewijk XIV. Deze Franse Zonnekoning was een gepassioneerd liefhebber van mooie sieraden en kleding en een echte trendsetter avant la lettre. In de twintigste eeuw bevorderde Coco Chanel een ware revolutie in de sieraden branche. Deze beroemde Franse ontwerpster en zakenvrouw begon echte juwelen met onecht te combineren. Met Lodewijk XIV en mademoiselle Coco Chanel als inspiratie ontwerpt Camps & Camps de mooiste sieraden die een look versterken en aanvullen. Het ontwerpersduo maakt het design minstens zo belangrijk als het materiaal.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw