Dante6

Dante6

Filteren op

Dante6

Dante 6 is één van de mooie Nederlandse fashion labels met internationale uitstraling. De stukken worden door de ontwerpster Evelyne Brekelmans en haar team gecreëerd. High fashion van over de hele wereld is haar inspiratiebron en ze weet dit elegant te transformeren met high-end stofkwaliteiten en prachtige silhouetten in betaalbare luxury fashion. 

Betaalbare, luxury collecties

De mooie, luxury collecties passen perfect bij de kosmopolische vrouw die zelfverzekerd in het leven staat en modetrends moeiteloos combineert met haar eigen unieke fashion stijl. Natuurlijk is niet iedereen expert in het combineren van modestukken tot de mooiste creaties. Daarom staat het deskundig Pinok team graag voor u klaar om u hierbij te assisteren. Heeft u vragen over welke items mooi bij elkaar aansluiten? Breng een bezoek aan de winkel of neem per mail of telefonisch contact op voor een goed en eerlijk advies.

Altijd verrassend

De ontwerpster Evelyne Brekelmans en haar team worden beïnvloed door de Florentijnse poët Dante Alighieri. Deze dichter trachtte in zijn werk altijd de ideale schoonheid te vinden. Dante 6 wil hetzelfde bewerkstelligen met haar collecties! Altijd verrassend en altijd oprecht. In 2009 richtte Evelyne het merk op. Inmiddels werkt ze al 7 jaar aan luxe en betaalbare stukken en wordt het Nederlandse modelabel over 12 landen wereldwijd verkocht. Onder andere in Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Scandinavië, Ierland, Groot-Brittannië, Spanje en Italië.

Dante 6 staat voor stijlvolle collecties

Dante 6 is het ideale label met stijlvolle items voor tijdens werkdagen of andere chique gelegenheden. Voor lente/ zomer 2018 weet Dante 6 ons te verrassen met elegante plissé items, vestjes van een prachtige, dunne kwaliteiten voor de lente en frisse zomerdagen. Stijlvolle jurken, vrouwelijke rokken en prachtige blouses met rijke details en glitters. Het kleurenpallet varieert van army groen en diep donkergroen tot donker blauw, bruin, flamingo roze en roomwit tinten.

 

Dante6

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 43 in totaal item(s)