Filteren op

Essentiel

Een van de prachtige labels bij Pinok is Essentiel Antwerp. Het van oorsprong Belgische merk is in 1999 opgericht en begon als een eenvoudige t-shirt collectie. Tegenwoordig is het uitgegroeid tot een prachtige, kleurrijke prêt-à-porter modecollectie met kleding en accessoires. Rijke stoffen, toffe prints, intense kleuren en het gebruik van pailetten en glitter maakt het een high fashion en chique label. Een vertaling van haute couture naar betaalbare luxury fashion voor het dagelijkse leven. We want to... be your pink pill - butterfly you - battle boredom - dress your emotions

Liefdesverhaal wordt levensverhaal en Essentiel..

De oprichter Esfan Eghtessadi groeide op tussen de textiel, schetsen en fashioncollecties als zoon van  modeontwerpster Nicole Cadine. Toen hij zijn grote liefde Inge Onsea ontmoette zag hij in haar de incarnatie van vrouwelijkheid en gratie. Een icoon. Hieruit vloeide een liefdesverhaal, een huwelijk, de geboorte van twee kinderen en Essentiel! Het begint met een eenvoudige t-shirt collectie met 4 modellen in twintig verscheidenen kleuren. Hun appartement dient als showroom en de shirts vliegen de deur uit. Na een jaar openen ze hun eerste boetiek in Antwerpen en vier seizoenen later worden kleurrijke jassen, hemden, jurken en broeken toegevoegd. Zo begint het verhaal Essentiel en boeken de oprichters een gestage groei. Passie is de key.

Essentiel collectie lente/ zomer 2018

De lente/ zomer collectie 2018 van Essentiel is sprankelend. Jurken, blouses en tops in kleurrijke printjes, glitter details op truien en tops, heerlijk luchtige truien en blouses met ruffles, fashionable sweaters, jumpsuits en meer. Laat je verrassen door deze prachtige collectie vol met pasteltinten en knalkleuren voor de mooiste combinaties.

Historie Essentiel kleding

Vanaf 2001 zijn het aantal verkooppunten over de hele wereld sterk toegenomen. In 2004 lanceert Essentiel Antwerp ook haar eerste mannencollectie en vindt het eerste defilé plaats op de internationale modebeurs van Kopenhagen en ‘White’ te Milaan. Daarna groeit het label door tot een lifestyleconcept: dames en heren mode, aangevuld met decoratie, cosmetica en meubels. Vandaag de dag hebben ze 42 brandstores, een stylingbureau en vertegenwoordigen ze 40 landen middels 950+ multimerkenwinkels. Ze hebben maar één ambitie: het eerste Belgische commerciële fashion brand worden met wereldwijd succes.

Merkwaarden Essentiel; Het bedrijf achter dit luxury label is gepassioneerd in alles wat ze doet. Ze stimuleren wilde en exotische ideeën (hun ambitie maakt het verschil). Leren door te doen; ze geloven in vallen en opstaan en vertrouwen ons gevoel en emoties. Celebrate life; de medewerkers werken hard, maar doen enkel dingen die energie geven. Ze blijven alert en zichzelf uitdagen, er is immers geen status-quo, niets is voor eeuwig. Integriteit; ze worden gedreven door nieuwsgierigheid gebaseerd op integriteit. Ze zijn respectvol, menselijk en eerlijk met iedereen.

Vragen of opmerkingen?Heb je vragen over Essentiel kleding? Neem gerust contact op of kom langs bij ons in de winkel in Venlo.

Andere topmerken die wij verkopen:Bekijk ook eens het meest actuele assortiment van:

- Zenhttps://www.pinok.nl/zenggiggi

- Closed

- Baum und Pferdgarten

Essentiel

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 32 in totaal item(s)