Dé jeans merken bij PINOK

Dé jeans merken bij PINOK

Categories : Mode

Denims zijn een must-have in elke garderobe. Ze zijn immers oneindig te combineren. Creëer een elegante look door een jeans te matchen met een blouse en hakken. Past een stoere look beter bij jouw stijl? Kies dan voor een combinatie van een jeans, fijn gebreide trui en een paar sneakers. Of ga voor een casual look met een blazer en cowboy laarzen. Jeans zijn verkrijgbaar in talloze soorten en wassingen verkrijgbaar! Op het moment zijn de high-waist skinny jeans, cropped jeans en de flared jeans favoriet.

Historie van de jeans

De allereerste spijkerbroek is ontstaan in Amerika in de 19e eeuw. De jeans werden gebruikt als een werkbroek tot 1853. Daarna werden spijkerbroeken een fashion item! Dit was niet direct een groot succes aangezien de broeken niet stevig werden gefabriceerd. Hierdoor scheurde jeans snel uit en ontstonden er veel klachten. Vanaf 1878 werd het probleem opgelost dankzij Jacob devis die de perfecte katoenen stof heeft uitgevonden voor de jeans.

Twee jeansmerken bij PINOK

Bij PINOK vindt u twee denimlabels van top kwaliteit. Namelijk de premium merken: Closed en 7 For all Mankind.

7 For All Mankind
Het nieuwste jeanslabel bij PINOK is 7 For All Mankind. Dit merk is in 2000 in Los Angeles, Californië ontstaan. 7 For All Mankind zet hiermee Los Angeles op de kaart als mode-autoriteit van de westkust, door de productie van dit premium denim label.
7 kreeg al snel grote naamsbekendheid en veel fans door haar innovatieve gebruik van stoffen, de mooie pasvorm en afwerkingen in denim.

De afkorting die vaak voor 7 For All Mankind wordt gebruikt is Seven. Het merk is niet alleen een begrip, maar ook een favoriet onder Hollywood-elite, mode-editors en stylisten geworden. Veel beroemdheden dragen de broeken van 7 For All Mankind. Denk hierbij aan Jennifer Lawrence, Kate Bosworth enz.

7 For All Mankind is een internationaal merk met locaties in Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten. Het merk wordt verkocht in luxe warenhuizen en premium speciaalzaken over de hele wereld. 7 For All Mankind profileert zich als premium denim en blijft de industrienormen naar een nieuw en hoger niveau tillen door een hybride merk van mode en innovatie te zijn. De jeansmodellen staan bekend om de speciaal bewerkte zakken op het achterpand met de 'eagle'.


Closed
Closed is al jaren een favoriet jeansmerk bij PINOK. Ze hebben de mooiste denims en verrassen ons keer op keer weer met vernieuwende modellen. Het familiebedrijf blijft altijd trouw aan haar kernwaardes; namelijk traditioneel vakmanschap en blijven innoveren.

Closed vindt dat er veel te verbeteren is ten opzichte van traditionele denim productiemethoden en dan vooral met betrekking tot water- en chemische consumptie. Hierdoor heeft Closed in 2018 een milieuvriendelijk denimlijn geïntroduceerd. A better blue is de naam van de milieuvriendelijke denimlijn. PINOK hecht veel waarde aan duurzaamheid en is hier groot voorstander van.

Samen met de Italiaanse denimpartners Candiani en wasserij Everest ontwikkelen ze de milieuvriendelijke denim producten. Candiani is de groenste denimfabriek op de blauwe planeet. De kern van A better blue zijn milieuvriendelijke verf- en wasprocessen. Bovendien is 40% van het katoen dat Candiani gebruikt afkomstig van het Better Cotton Initiative (BCI). Over het algemeen verbruiken A better blue producten 50% minder water, 25% minder energie en 65% minder chemicaliën vergeleken met traditionele processen.

Elk seizoen wordt het aandeel van A better blue vergroot met producten in de collecties. Closed is begonnen met jeans voor dames en heren. Inmiddels hebben ze ook een grote collectie aan jassen, shirts, jurken, rokken en accessoires.

Bekijk alle jeans van deze premium labels in de webwinkel bij PINOK middels de onderstaande links:

7 For All Mankind
Closed

Share this content

Add a comment

Toestemming voor cookies