PINOK opent ook haar online deuren!

PINOK opent ook haar online deuren!

Categories : Mode

Goed nieuws! Sinds januari 2018 kunt u ook online bij PINOK winkelen en zijn we 24/7 beschikbaar. PINOK haar namelijk haar eigen webwinkel. Nieuwsgierig? We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen.

24/7 beschikbaar voor u

Sinds januari 2018 heeft PINOK ook haar online deuren geopend. Vanaf nu zijn uw favoriete items online verkrijgbaar. U kunt nu heerlijk op uw gemak, thuis vanuit de laptop met een kop koffie of thee de PINOK collecties bekijken.

Exclusieve collectie

De webwinkel wordt wekelijks aangevuld met nieuwe items van meer dan 30 modelabels! Wij blijven u graag verrassen met nieuwe collecties van zowel bekende als juist minder bekende modehuizen. Onze exclusieve collecties bieden een ruim assortiment van verschillende stijlen, zodat er voor iedereen een look in haar eigen persoonlijke stijl te creëren is.

Service

De beste service, dat is waar wij naar streven! U kunt bij rekenen op een snelle levering. Als u voor 16:00 uur besteld dan is het de volgende werkdag al in huis. Achteraf betalen is geen enkel probleem. Wij bieden u de optie om op rekening te betalen middels Afterpay en creditcard. Retourneren is mogelijk. Wij hanteren een ruime bedenktermijn van 14 dagen en daarna nog eens 14 dagen om uw bestelling retour te sturen.

Webwinkel keurmerk

Met trots kunnen wij u mededelen dat we sinds kort beschikken over het keurmerk WebwinkelKeur. Dit houdt in dat de online winkel van PINOK goed gekeurd is op de volgende punten: betrouwbaar, hoge service, klantvriendelijk én modern. De website is tevens gecontroleerd op identiteit en voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Dit biedt extra zekerheid voor bezoekers die nog niet eerder kennis hebben gemaakt met PINOK. Wilt u ook uw ervaringen met PINOK delen? Wij nodigen u van harte uit om PINOK te beoordelen middels het keurmerk, een facebook of google review.

Blijf op de hoogte van het laatste PINOK nieuws

Wilt u helemaal up-to-date blijven van het laatste PINOK nieuws, modetrends en de nieuwste collectie? U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Ga hiervoor naar de homepage en abonneer u vandaag. Tevens kunt u ons volgen op Facebook en Instagram.

De modemerken:

U vindt de volgende labels bij PINOK.

A beautiful story

Alchemist

Barts

baum und pferdgarten

By Malene Birger

Becksöndergaard

Bellerose

Bull sisters

Camps & Camps

Closed

Dante6

Essentiel

Giacomo

Hartford

Hunkydory

Jade Twelve

Kocca

Komono

Liebeskind

Moment by moment

Nathalie Vleeschouwer

Oakwood

O my bag

P448

Penn & Ink

Roberto d’Angelo

Ruby Tuesday

Save the duck

Trvl dress

Weejuns

Zenggi

Share this content

Add a comment

Toestemming voor cookies